jueves, 19 de julio de 2012

Barcelona acull un taller de joves europeus amb motiu del vintè aniversari de la creació del mercat únic europeu




30 joves europeus nascuts el 1992 – any que va ser creat el mercat únic europeu – es reuniran a Barcelona entre el 23 i el 25 de juliol per participar al Centre de Creativitat Europeu.



Es tracta de que participin en un taller creatiu amb interacció amb experts locals de diferents àmbits: disseny, tecnologia i emprenedors socials.

La finalitat és que expressin els seus punts de vista sobre Europa d’ençà de la creació del mercat únic l’any 1992, un mercat que permet la lliure circulació de béns, capitals, persones i serveis a tot el territori de la UE.  Gràcies a aquest pas, avui els ciutadans i ciutadanes de la UE poden estudiar o treballar en altres països de la UE, amb el mateixos drets que al país origen o disposar de la targeta sanitària europea per estades temporals a l’estranger per poder ser atesos a la xarxa sanitària pública del país on s’estudia o treballa amb el mateixos drets que els nacionals d’aquest país que es visita.

Els joves que participen provenen de més de vint Estats de la Unió Europea, entre ells: Espanya, Romania, Eslovènia, Polònia, Alemanya, Xipre, la República Txeca, Estònia, Dinamarca, Finlàndia, Lituània, Irlanda, Suècia, la Gran Bretanya, els Països Baixos, Bulgària, Itàlia i Malta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Follow Us @soratemplates