sábado, 14 de julio de 2012

Nova reducció d'emissions de CO2 en cotxes i camionetes



Creació d'Inkwina


La Comissió Europea ha presentat una sèrie de propostes que busquen concretar uns objectius que es tradueixin en una nova baixada considerable d'emissions de diòxid de carboni (CO2) de cotxes i camionetes noves d'ara al 2020.



Aquestes propostes permetran de reduir les emissions mitjanes dels cotxes nous a 95 grams de CO2 per quilòmetre el 2020, tenint en compte que el nivell de 2011 era de 135,7g CO2/km i que hi ha un objectiu vinculant fixat en 130g CO2/km per al 2015. Les emissions dels vehicles utilitaris lleugers (camionetes) seran reduïdes de 181,4g CO2/km el 2010 (darrer any pel qual disposem de xifres) a 147g CO2/km el 2020, amb un objectiu vinculant de 175g CO2/km per al 2017.

Els objectius vinculants de 2020 ja estan previstos a la legislació en vigor, però encara han de ser desplegats. Els reglaments proposats avui, elaborats sobre la base d'una anàlisi tècnica i econòmica aprofundida de la Comissió, estableixen les modalitats per a la realització d'aquests objectius.

Connie Hedegaard, comissària d'Acció pel clima, ha declarat al respecte: "les nostres propostes no permetran únicament de protegir el clima i d'estalviar diners als consumidors. També estimularan la innovació i la competitivitat a la indústria de l'automòbil europea i, com a resultat, permetran la creació de nombrosos llocs de feina. Aquestes propostes són, per tant, beneficioses per a tothom. Representen un nou pas endavant cap a una economia competitiva baixa en carbó. Convé preparar altres reduccions d'emissions de CO2 més enllà de l'horitzó 2020 i ho farem d'acord amb les parts interessades."

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Follow Us @soratemplates